Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Szerepjáték - wyw.hu

Szponzorált linkek
A vámpírok és a vérfarkasok birodalma
http://hu.bitefight.gameforge.com/game

A Bitefight egy ingyen játszható böngészős játék amiben több ezer játékossal versenghetsz. Ahhoz hogy játszhass a Bitefight-tal csak egy sima böngészőre van szükséged (pl.: Internet Explorer, Firefox vagy Netscape), letöltések és installálások nem szükségesek. Az első bejelentkezésednél eldöntheted hogy vámpír vay vérfarkas leszel, és úgy lépsz majd be a csatákba. Amikor regisztrálsz, létező e-mail címet adj meg, mert azonnal el lesz küldve rá egy e-mail benne egy linkkel amivel aktiválhatod az account-odat (felhasználói fiókodat). Kattints arra a linkre, vagy másold be a böngésződbe, a regisztrálás utáni 3 napon belül, hogy megerősítsd a Bitefight account-odat.

A vámpírok és a vérfarkasok birodalma
M.A.G.U.S. avagy a Kiválasztottak kártyajáték
http://www.ketmagus.hu/

A kártyajáték hivatalos honlapján hírek, információk, paklik, kiegészítők, szabályrendszer, versenykiírás és helyszínek, toplista.

M.A.G.U.S. avagy a Kiválasztottak kártyajáték
M.A.G.U.S. Online RPG
http://www.onlinemagus.hu/

A híres M.A.G.U.S. szerepjáték online változata.

M.A.G.U.S. Online RPG
Kalandozók.hu
http://www.kalandozok.hu/

Minden, ami a MAGUS szerepjátékkal kapcsolatos. Találhatóak itt kalandmodulok, Ynevi leírások, szerepjátékosok a fórumban. Továbbá itt láthatóak varázslatok, fajok, szerepjáték klubok.

Kalandozók.hu
Szellemlovas
http://www.szellemlovas.hu/

társasjáték, könyv, antikvárium, fantasy, sci-fi, Gyűjthető kártyajátékok, Magic, World of Warcraft, M.A.G.U.S.

Szellemlovas
A régi M.A.G.U.S. szerepjáték - Ismertető
http://www.dungeon.hu/?c=36&k=4

A MAGUS szerepjátékot játszva Ynev csdálatos világán kalandozhatunk.Ez egy klasszikus fantasy világ, hősökkel, lovagokkal, varázslókkal, mesebeli lényekkel telepakolva!

A régi M.A.G.U.S. szerepjáték - Ismertető
Star trek - resumption frpg
http://st-resumption.ucoz.com/

A 25. Században járunk. A nagyhatalmak segítségre szorulnak. A tagok sorra lépnek ki a Federációból egy még a Dominium-nál is veszélyesebb faj miatt. A ránktörők titokban artják kilétüket. Egyenlőre. Az alapítótagok közül, csak az Andóriaiak tartanak ki a szövetség mellett. Nem is kérdéses, hogy az emberiség legnagyobb baráti világa, az Andor. Az idegenek megfélemlítéssel és kis, álcázott, terrorakciókkal kényszerítik a fajokat a szövetség elhagyására és ezzel szépen lassan felbomasztva társadalmunk alapját, a az Egysűlt Bolygóg Federációját. Kétséges, hogy meddig tarthatunk ki. A Vulcan-iak, belharcok miatt előbb kiléptek akiket a Tellariták követték az idegen fenyegetés hatására, majd baráti világok tucatjai hagyták maguk mögött a múltjukat. Összesen, 25 bolygó maradt meg, azok is elszórtan, kisebb-nagyobb csomókban.

Star trek - resumption frpg
Requiem Szerepjáték
http://requiem.rpg.hu/

quiem Szerepjáték, RPG - Beneficium kiadó.

Requiem Szerepjáték
Syron
http://syron.proboards.com/

Fórum - Általános, Syron, karakterlapok...

Syron
Aliens vs Predator: Szentháromság
http://avptrinity.forumotion.net/

VADÁSZ PRÉDA TÚLÉLŐ - TE MELYIK LESZEL? - 2190-ben járunk. Az emberiség kirajzott az űrbe, és kolonizálta az ismert világegyetem nagy részét. Utazásai során eddig nem találkozott idegen élettel... Egészen mostanáig. És ez könnyen az emberiség végét is jelentheti... - Idegenek, Ragadozó klánok, Tengerészgyalogosok vívják továbbra is a véget nem érő háborút. A döntés a te kezedben van! De akárhogy választasz, a Galaxis jövője a te kezedben van. - Rajtad áll, hogy a világ a xenomorphok, a yautják, vagy az emberek kezére jut-e. Álljatok csapatokba, verődjetek, falkákba, fejlődjetek, érjetek el magasabb szintet. A játékosok egymással is szembeszállhatnak, kipróbálhatják erejüket egymáson, akár tétre, vagy tét nélkül.

Aliens vs Predator: Szentháromság
Metin2Creative
http://www.m2c.hu/

Érezd jól magad és légy tagja egy jó társaságnak! Egy távol-keleti világ tárul fel előtted festői falvaival és nagy benyomást keltő tájaival. Veszélyes csaták előtt állsz! Találd meg az utadat, hogy a harcművészet mesterévé válj, és védd meg az országodat a Metin kövek sötét befolyása elöl. Új vértek, Új fegyverek, Új lehetőségek! Fedezd fel mind!

Metin2Creative
North Star FRPG
http://northstar.forumr.net/

Alaszka vadregényes tájain, azon belül is Fairbanks városában két falka feszül egymásnak. Az egyik őslakos itt, a másik betolakodó. A vérre menő játszmát az Őrzők árgus szemei előtt kell megvívniuk. Ki lesz a nyertes? Lesz-e egyáltalán? Ki hullik el, és ki emelkedik fel? Ha elég erőt érzel magadban, hogy csatlakozz, és te is farkasként támogasd az egyik oldalt, vagy Őrzőként a mérleg nyelveként tevékenykedj, akkor várunk szeretettel!

North Star FRPG
Hódító - OnLine stratégiai játék
http://hodito.hu/

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...

Hódító - OnLine stratégiai játék
BluePlanet - Online űrhajózás (RPG)
http://blueplanet.try.hu/

Online űrhajózás, feljeszd ki a saját galaxisodat! Legyél te a legjobb űrhajós!

BluePlanet - Online űrhajózás (RPG)
X-menhely - Mutáns szerepjáték
http://x-men.editboard.com/

X-menhely - Mutáns szerepjáték megannyi történet alapján! Ha a másik világ kirekesztett, itt szívesen fogadnak!

X-menhely - Mutáns szerepjáték
Red Alert
http://www.ea.com/official/cc/firstdecade/us/index.jsp

Command and Conquer - Red Alert.

Red Alert
Gibleon szerepjáték
http://www.gportal.hu/portal/gibleon/

Szabályok, karakter készítése...

Gibleon szerepjáték
Republik, stratégiai, gazdasági, diplomáciai, szerepjáték
http://www.republiknet.com/

A Republik játékban minden játékos egy általa választott nemzet szürke eminenciásaként, 2005. január elsejével a nemzetének a vezetőjévé vált. Ezt a pozíciót használhatja fel mindenre, amit csak el akart valaha érni, vagy el tud a jövőben érni.

Republik, stratégiai, gazdasági, diplomáciai, szerepjáték
Vallheroes Szerepjáték
http://vallheroes.hu/register.php?ref=2592

Szeretnél szörnyekkel vagy más játékosokkal megküzdeni? Saját szörnyeidet tanítani, harcba küldeni, vagy hasdsereget készíteni belőlük? Esetleg kereskedőként élni? Vagy netalán lopni, rabolni? Karaktered képességeit növelni, lehet akár varázsló, harcos, barbár, tolvaj vagy kézműves? Saját klánt szeretnél alapítani amivel a legnagyobb dicsőséget vívhatod ki magadnak a játékosok között? Akkor itt a lehetőség hogy összemérd tudásodat a többi játékossal, a Vallheroes ingyenes kalandjáték ban

Vallheroes Szerepjáték
Magyarok az Entropia Univerzumban
http://magyarentropia.extra.hu/news.php

Közösségi oldal az Entropia Universe MMORPG magyar játékosainak. Hírek, leírások, fórum és segédletek a játékban való eligazodáshoz.

Magyarok az Entropia Univerzumban
Nesztia varázslóképző
http://nesztia.proboards.com/

Kiváló szerepjáték kicsik és nagyok számára egyaránt. A Harry Potteréhez hasonló világban épül fel ám egy kis újítással próbáltuk meg s szerepjátékozni kívánó kisgyermekek lelkét megörvedeztetni. A játékban természetesen karaktereket kell kialakítani amelyeknek lesz külön szobájuk életük életrajzleírásuk. Tökéletesen illeszkedik a valósághoz nagyon élethű.

Nesztia varázslóképző
A Boulderonok kora
http://boulderon.forumotion.net

Online, fórum alapú szerepjáték. Gyere és játsz velünk! Kezdõ vagy, vagy profi, egy biztos: megtalálod a számításaid a Boulderonok korában! Kaland, pirvát és csoportos játék, live és passzív játékmód, karrierlehetõség, és egy egyedülálló titok felfedezése spontán játékvitellel és sok izgalmas meglepetéssel!

A Boulderonok kora
Wilian Mágusképző szakiskola; Online szerepjáték
http://wilian.forumotion.com/

Mágusos szerepjáték, minden érdeklődőnek. Bárkit szívesen látunk itt ^^

Wilian Mágusképző szakiskola; Online szerepjáték
New Orleans-i éjszakák
http://neworleans.forumf.biz

Napjaink New Orleansában jársz éppen kedves ismeretlen. Légy hát üdvözölve! A világ sodródik a maga medrében, de több van a Hold rejtélyes fénye alatt, mint azt az emberek akár csak sejteni vélnék. A Nap fényében nem csak emberek járják a fülledt utcákat, hanem bizony valaha félve tisztelt, s mára feledésbe és tankönyvek lapjaira száműzött isteni lények is. Az éjszaka leszálltával a város ragadozók és vadászaik küzdőterévé válik, ahol a játék tétje túlon túl nagy ahhoz, hogy a megadás lehetőség lehessen. A vadász dolga, hogy megölje a démont, és megvédje a lelkeket. A hatalmasok harca ez az éj sötét leple alatt. Van ki kegyetlenül elvesz, és nem is érinti meg tettének borzalmas súlya, s van ki éjszakáról-éjszakára üldözi a démonokat és védelmezi a lelkeket, akiknek még csak fogalmuk sincsen létezésükről. Harc dúl az éjszakában! Gyere, és döntsd el, hogy ki mellé állsz!

New Orleans-i éjszakák
Metin2 - online szerepjáték
http://metin.lapunk.hu

A metin2 egy online,ingyenes,szintekre osztott szerepjáték. Több kasztot is irányithatsz,létrehozhatsz, ezek a következők: harcos, ninja, sámán, sura. A játék lényege elérni a legmagasabb szintet, jól nevelve a karaktert.

Metin2 - online szerepjáték
Rhodesia-Anime Szerepjáték
http://rhodesia.ucoz.com/

Egy korhatáros anime szerepjáték oldal, ahol mindenki kedvére játszhat kedvenc anime, illetve egyedi karakterivel. Korlátot, csak a saját fantáziátok zárhat körétek, mert mi biztosan nem...

Rhodesia-Anime Szerepjáték
Lineage 2 informácíós portál
http://lineage2-news.ucoz.hu

Lineage 2 online mmorpg info oldal. Sokminden megtalálható itt a játékról folyamatos frissítésekkel, fejlesztésekkel.

Lineage 2 informácíós portál
Középfölde Hajnala
http://www.med.atw.hu

Barangold be Középföldét egyedül, vagy társaddal, s éld át a veszedelmes kalandokat! Kreáld meg karaktered, s harcolj Rohan, Gondor, a tündék, törpök vagy akár a Sötét Úr szolgálatában! Ha távol áll tőled a mindennapos harc, akkor válassz kedvedre való foglalkozást, nyitottak vagyunk mindenre!

Középfölde Hajnala
Noctis Parvulus
http://noctis-parvulus.forummotion.com/

Noctis Parvulus - az oldal staffjának könyvtervezetén alapuló rpg oldal. Egy világ, ahol mindent körülölel a mágia. A világot a sötétség gyermekei, a vámpírok uralják osztozva a hatalmon a lamiákkal, azaz a boszorkányokkal. Lépj be világunkba és légy részese a varázslatnak!

Noctis Parvulus
Criminal Minds - Gyilkos Elmék
http://criminal-minds.hungarianforum.com/

Criminal Minds fórum alapú szerepjáték. Újonnan indult Gyilkos elmék témájú fórum alapú szerepjátékos oldal játékos kedvű, izgalmas kalandokra kapható embereket keres! Szereted a sorozatot? Szívesen bújnál kedvenc profilozóid bőrébe? Akkor ne habozz, nézz be hozzánk és regisztrálj! Fórumunkon igényelheted a sorozatból jól ismert karaktereket, de akár saját karaktert is készíthetsz mellyel megfelelő létszámú, saját csapatot is indíthatsz. Ha szeretnél részese lenni a bűntények borzalmainak, az üldözés izgalmainak és a megoldott ügyek örömének, akkor jelentkezz! Izgalmas kalandok sora várakozik rád! Fórumunkon segítőkész adminisztrátori csapat várja kérdéseidet, kéréseidet és ha szükséges segít az elindulásban! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Criminal Minds - Gyilkos Elmék
Civitat.net
http://www.civitat.net/

A Civitat egy online térképen (2 dimenzió, 3 dimenzió) játszható online stratégiai játék. Egyenlőre két nép, a latin és a hun közül választhatsz. A latinokat a szervezettség a városaik fejlettsége, a hunokat pedig a haderejük és a zsarnokságuk segíti a győzelemhez. De ne feledd, a zsarnokok eddig mindig elbuktak, így a Civitaton sem biztos, hogy a nyers erő győz. Légy taktikus, jó stratéga és diplomata ha kell, hogy Tied lehessen a győzelem.

Civitat.net
Thyalie - Online Szerpejáték
http://www.thyalie.hu/

Thyalie, az új online szerepjáték téged is vár. Barátok, kalandok, remekbe szabott történetek és persze rengeteg ajándék, és mindezért csak játszanod kell és jól érezned magad. Thyalie szigetén önfeledt szórakozásban lesz részed, nem kell mást tenned mint ingyen regisztrálnod egy karaktert a www.thyalie.hu címen. Játékunkban eddig még nem látott módon ötvöztük a karakterépítés számmisztikáját és a szöveges szerepjáték örömét. 3 faj, 19 foglalkozás, 100 tárgy, 150 fórum szoba, és rengeteg barát.

Thyalie - Online Szerpejáték
Sweet Poison
http://sweetpoison.hungarianforum.net/

Mystic Fallst is elérte a gonosz. Démonok és angyalok, vadászok tarkítják a kisváros amúgy sem szokványos életét. Időről időre felbukkanhatnak a Winchester fiúk is. A városka lakói jobb ha felkészülnek, hamarosan elszabadul a pokol..... Tombol a láthatatlan háború, de ki lesz a nyertes? Gyere és csatlakozz!

Sweet Poison
Magyar tekken szerepjáték
http://www.armleg.com/tetekkenrpg

Az első magyar Tekkenes szerepjáték. Akár saját karakterrel is indulhatsz! Ne habozz, csatlakozz!

Magyar tekken szerepjáték
Lux star school - tehetségek iskolája
http://luxstar.gportal.hu

Gondolkoztál már azon, milyen a sztárok világa? A hírnév és csillogás varázsa? Álmodoztál már arról, hogy te is egy vagy közülük? Akkor itt a helyed köztünk, a Lux Star School-ban, a legnagyobb tehetségek és feltörekvő csillagok iskolájában!

Lux star school - tehetségek iskolája
New Indaryl Evolyran
http://evolyran.hungarianforum.net/

Nienath... ez volt az a föld hol időtlen időkkel ezelőtt a tündék, a myrték valamint a mágusok népe kivált az ősi birodalomból, hogy saját földeket hódítson meg, s kezdjen új életet. Azóta már sok sok évszázad telt el, s bizony Nienath földje is megváltozott. Hajdan tündék uralkodtak e föld felett számuk óriási volt s béke volt birodalom szerte. De nem tarthat minden örökké... Miután népének egy része elhagyta Nienath-ot egy darabig még a város s a környező világ is tartotta magát, magasabbnál magasabb tornyok épültek s egy idő múlva az ismert világ központjává vállt Evolyran néven. Evolyran még ezer év múlva is ugyan olyan pompával állt a hatalmas ország középpontjában viszont ez csak a látszat. A városon belül mozgolódások törtek ki, s az árnyak suttogása egy ismeretlen veszélyre figyelmeztetett. Létezett egy város egy testvérváros minek neve Elsgaroth volt. A vigyázók tornya így nevezték. De lassan a sötétség árnyai egyre jobban felemésztették a várost....

New Indaryl Evolyran
Arminas világa fantasy szerepjáték
http://www.gportal.hu/arminas

Fórum alapú fantasy szerepjáték, folyamatosan frissülő, bővülő tartalommal, kiváló társasággal, és izgalmas kalandokkal! Az oldal a M.A.G.U.S szerepjáték rendszerének alapjaira épül, de számos egyéni kezdeményezéssel is büszkélkedhet. Ha szeretnél egy igényes, varázslatos világban kalandozni, ahol a mágia a mindennapi élet része, és fordulatos kalandok, különleges lények várnak, akkor mindenképpen látogass el Arminas-ra!

Arminas világa fantasy szerepjáték
Árnykrónikák
http://arnykronikak.b1.jcink.com/index.php?

Ismerd meg világunkat, gyere játszani, vegyél részt te is az izgalmas küzdelemben: mert a világ már korántsem olyan biztonságos, mint amilyennek régen hittük, a gonosz felütötte fejét és áldozatokat szed. Dúl a háború a vámpírok és a lycantropok között, amely kihat az emberek világára is. Döntsd el melyik oldalra állsz, és légy hű társaidhoz vagy éppen áruld el őket és csatlakozz az ellenfélhez! A választás a te kezedben van, de ne feledd, minden meghozott döntésnek ára van.

Árnykrónikák
World of Warcraft
http://www.worldofwarcraft.com/index.xml

World of Warcraft Community site.

World of Warcraft
Travian - Online stratégiai játék
http://www.travian.hu/

Rómaiak, Germánok, Gallok. A Travian egy böngészővel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva vilaghatalomra tör.

Travian - Online stratégiai játék
A vámpírok és a vérfarkasok birodalma
http://hu.bitefight.gameforge.com/game

A Bitefight egy ingyen játszható böngészős játék amiben több ezer játékossal versenghetsz. Ahhoz hogy játszhass a Bitefight-tal csak egy sima böngészőre van szükséged (pl.: Internet Explorer, Firefox vagy Netscape), letöltések és installálások nem szükségesek. Az első bejelentkezésednél eldöntheted hogy vámpír vay vérfarkas leszel, és úgy lépsz majd be a csatákba. Amikor regisztrálsz, létező e-mail címet adj meg, mert azonnal el lesz küldve rá egy e-mail benne egy linkkel amivel aktiválhatod az account-odat (felhasználói fiókodat). Kattints arra a linkre, vagy másold be a böngésződbe, a regisztrálás utáni 3 napon belül, hogy megerősítsd a Bitefight account-odat.

A vámpírok és a vérfarkasok birodalma
M.A.G.U.S. avagy a Kiválasztottak kártyajáték
http://www.ketmagus.hu/

A kártyajáték hivatalos honlapján hírek, információk, paklik, kiegészítők, szabályrendszer, versenykiírás és helyszínek, toplista.

M.A.G.U.S. avagy a Kiválasztottak kártyajáték
M.A.G.U.S. Online RPG
http://www.onlinemagus.hu/

A híres M.A.G.U.S. szerepjáték online változata.

M.A.G.U.S. Online RPG
Kalandozók.hu
http://www.kalandozok.hu/

Minden, ami a MAGUS szerepjátékkal kapcsolatos. Találhatóak itt kalandmodulok, Ynevi leírások, szerepjátékosok a fórumban. Továbbá itt láthatóak varázslatok, fajok, szerepjáték klubok.

Kalandozók.hu
Szellemlovas
http://www.szellemlovas.hu/

társasjáték, könyv, antikvárium, fantasy, sci-fi, Gyűjthető kártyajátékok, Magic, World of Warcraft, M.A.G.U.S.

Szellemlovas
A régi M.A.G.U.S. szerepjáték - Ismertető
http://www.dungeon.hu/?c=36&k=4

A MAGUS szerepjátékot játszva Ynev csdálatos világán kalandozhatunk.Ez egy klasszikus fantasy világ, hősökkel, lovagokkal, varázslókkal, mesebeli lényekkel telepakolva!

A régi M.A.G.U.S. szerepjáték - Ismertető
Star trek - resumption frpg
http://st-resumption.ucoz.com/

A 25. Században járunk. A nagyhatalmak segítségre szorulnak. A tagok sorra lépnek ki a Federációból egy még a Dominium-nál is veszélyesebb faj miatt. A ránktörők titokban artják kilétüket. Egyenlőre. Az alapítótagok közül, csak az Andóriaiak tartanak ki a szövetség mellett. Nem is kérdéses, hogy az emberiség legnagyobb baráti világa, az Andor. Az idegenek megfélemlítéssel és kis, álcázott, terrorakciókkal kényszerítik a fajokat a szövetség elhagyására és ezzel szépen lassan felbomasztva társadalmunk alapját, a az Egysűlt Bolygóg Federációját. Kétséges, hogy meddig tarthatunk ki. A Vulcan-iak, belharcok miatt előbb kiléptek akiket a Tellariták követték az idegen fenyegetés hatására, majd baráti világok tucatjai hagyták maguk mögött a múltjukat. Összesen, 25 bolygó maradt meg, azok is elszórtan, kisebb-nagyobb csomókban.

Star trek - resumption frpg
Requiem Szerepjáték
http://requiem.rpg.hu/

quiem Szerepjáték, RPG - Beneficium kiadó.

Requiem Szerepjáték
Syron
http://syron.proboards.com/

Fórum - Általános, Syron, karakterlapok...

Syron
Aliens vs Predator: Szentháromság
http://avptrinity.forumotion.net/

VADÁSZ PRÉDA TÚLÉLŐ - TE MELYIK LESZEL? - 2190-ben járunk. Az emberiség kirajzott az űrbe, és kolonizálta az ismert világegyetem nagy részét. Utazásai során eddig nem találkozott idegen élettel... Egészen mostanáig. És ez könnyen az emberiség végét is jelentheti... - Idegenek, Ragadozó klánok, Tengerészgyalogosok vívják továbbra is a véget nem érő háborút. A döntés a te kezedben van! De akárhogy választasz, a Galaxis jövője a te kezedben van. - Rajtad áll, hogy a világ a xenomorphok, a yautják, vagy az emberek kezére jut-e. Álljatok csapatokba, verődjetek, falkákba, fejlődjetek, érjetek el magasabb szintet. A játékosok egymással is szembeszállhatnak, kipróbálhatják erejüket egymáson, akár tétre, vagy tét nélkül.

Aliens vs Predator: Szentháromság
Metin2Creative
http://www.m2c.hu/

Érezd jól magad és légy tagja egy jó társaságnak! Egy távol-keleti világ tárul fel előtted festői falvaival és nagy benyomást keltő tájaival. Veszélyes csaták előtt állsz! Találd meg az utadat, hogy a harcművészet mesterévé válj, és védd meg az országodat a Metin kövek sötét befolyása elöl. Új vértek, Új fegyverek, Új lehetőségek! Fedezd fel mind!

Metin2Creative
North Star FRPG
http://northstar.forumr.net/

Alaszka vadregényes tájain, azon belül is Fairbanks városában két falka feszül egymásnak. Az egyik őslakos itt, a másik betolakodó. A vérre menő játszmát az Őrzők árgus szemei előtt kell megvívniuk. Ki lesz a nyertes? Lesz-e egyáltalán? Ki hullik el, és ki emelkedik fel? Ha elég erőt érzel magadban, hogy csatlakozz, és te is farkasként támogasd az egyik oldalt, vagy Őrzőként a mérleg nyelveként tevékenykedj, akkor várunk szeretettel!

North Star FRPG
Hódító - OnLine stratégiai játék
http://hodito.hu/

Időutazás egy középkori világba, ahol a Te döntéseidtől függ egy egész ország sorsa. Próbáld ki milyen vezető lennél, harccal, vagy diplomáciával lehet a Te országod a legnagyobb...

Hódító - OnLine stratégiai játék
BluePlanet - Online űrhajózás (RPG)
http://blueplanet.try.hu/

Online űrhajózás, feljeszd ki a saját galaxisodat! Legyél te a legjobb űrhajós!

BluePlanet - Online űrhajózás (RPG)
X-menhely - Mutáns szerepjáték
http://x-men.editboard.com/

X-menhely - Mutáns szerepjáték megannyi történet alapján! Ha a másik világ kirekesztett, itt szívesen fogadnak!

X-menhely - Mutáns szerepjáték
Red Alert
http://www.ea.com/official/cc/firstdecade/us/index.jsp

Command and Conquer - Red Alert.

Red Alert
Gibleon szerepjáték
http://www.gportal.hu/portal/gibleon/

Szabályok, karakter készítése...

Gibleon szerepjáték
Republik, stratégiai, gazdasági, diplomáciai, szerepjáték
http://www.republiknet.com/

A Republik játékban minden játékos egy általa választott nemzet szürke eminenciásaként, 2005. január elsejével a nemzetének a vezetőjévé vált. Ezt a pozíciót használhatja fel mindenre, amit csak el akart valaha érni, vagy el tud a jövőben érni.

Republik, stratégiai, gazdasági, diplomáciai, szerepjáték
Vallheroes Szerepjáték
http://vallheroes.hu/register.php?ref=2592

Szeretnél szörnyekkel vagy más játékosokkal megküzdeni? Saját szörnyeidet tanítani, harcba küldeni, vagy hasdsereget készíteni belőlük? Esetleg kereskedőként élni? Vagy netalán lopni, rabolni? Karaktered képességeit növelni, lehet akár varázsló, harcos, barbár, tolvaj vagy kézműves? Saját klánt szeretnél alapítani amivel a legnagyobb dicsőséget vívhatod ki magadnak a játékosok között? Akkor itt a lehetőség hogy összemérd tudásodat a többi játékossal, a Vallheroes ingyenes kalandjáték ban

Vallheroes Szerepjáték
Magyarok az Entropia Univerzumban
http://magyarentropia.extra.hu/news.php

Közösségi oldal az Entropia Universe MMORPG magyar játékosainak. Hírek, leírások, fórum és segédletek a játékban való eligazodáshoz.

Magyarok az Entropia Univerzumban
Nesztia varázslóképző
http://nesztia.proboards.com/

Kiváló szerepjáték kicsik és nagyok számára egyaránt. A Harry Potteréhez hasonló világban épül fel ám egy kis újítással próbáltuk meg s szerepjátékozni kívánó kisgyermekek lelkét megörvedeztetni. A játékban természetesen karaktereket kell kialakítani amelyeknek lesz külön szobájuk életük életrajzleírásuk. Tökéletesen illeszkedik a valósághoz nagyon élethű.

Nesztia varázslóképző
A Boulderonok kora
http://boulderon.forumotion.net

Online, fórum alapú szerepjáték. Gyere és játsz velünk! Kezdõ vagy, vagy profi, egy biztos: megtalálod a számításaid a Boulderonok korában! Kaland, pirvát és csoportos játék, live és passzív játékmód, karrierlehetõség, és egy egyedülálló titok felfedezése spontán játékvitellel és sok izgalmas meglepetéssel!

A Boulderonok kora
Wilian Mágusképző szakiskola; Online szerepjáték
http://wilian.forumotion.com/

Mágusos szerepjáték, minden érdeklődőnek. Bárkit szívesen látunk itt ^^

Wilian Mágusképző szakiskola; Online szerepjáték
New Orleans-i éjszakák
http://neworleans.forumf.biz

Napjaink New Orleansában jársz éppen kedves ismeretlen. Légy hát üdvözölve! A világ sodródik a maga medrében, de több van a Hold rejtélyes fénye alatt, mint azt az emberek akár csak sejteni vélnék. A Nap fényében nem csak emberek járják a fülledt utcákat, hanem bizony valaha félve tisztelt, s mára feledésbe és tankönyvek lapjaira száműzött isteni lények is. Az éjszaka leszálltával a város ragadozók és vadászaik küzdőterévé válik, ahol a játék tétje túlon túl nagy ahhoz, hogy a megadás lehetőség lehessen. A vadász dolga, hogy megölje a démont, és megvédje a lelkeket. A hatalmasok harca ez az éj sötét leple alatt. Van ki kegyetlenül elvesz, és nem is érinti meg tettének borzalmas súlya, s van ki éjszakáról-éjszakára üldözi a démonokat és védelmezi a lelkeket, akiknek még csak fogalmuk sincsen létezésükről. Harc dúl az éjszakában! Gyere, és döntsd el, hogy ki mellé állsz!

New Orleans-i éjszakák
Metin2 - online szerepjáték
http://metin.lapunk.hu

A metin2 egy online,ingyenes,szintekre osztott szerepjáték. Több kasztot is irányithatsz,létrehozhatsz, ezek a következők: harcos, ninja, sámán, sura. A játék lényege elérni a legmagasabb szintet, jól nevelve a karaktert.

Metin2 - online szerepjáték
Rhodesia-Anime Szerepjáték
http://rhodesia.ucoz.com/

Egy korhatáros anime szerepjáték oldal, ahol mindenki kedvére játszhat kedvenc anime, illetve egyedi karakterivel. Korlátot, csak a saját fantáziátok zárhat körétek, mert mi biztosan nem...

Rhodesia-Anime Szerepjáték
Lineage 2 informácíós portál
http://lineage2-news.ucoz.hu

Lineage 2 online mmorpg info oldal. Sokminden megtalálható itt a játékról folyamatos frissítésekkel, fejlesztésekkel.

Lineage 2 informácíós portál
Középfölde Hajnala
http://www.med.atw.hu

Barangold be Középföldét egyedül, vagy társaddal, s éld át a veszedelmes kalandokat! Kreáld meg karaktered, s harcolj Rohan, Gondor, a tündék, törpök vagy akár a Sötét Úr szolgálatában! Ha távol áll tőled a mindennapos harc, akkor válassz kedvedre való foglalkozást, nyitottak vagyunk mindenre!

Középfölde Hajnala
Noctis Parvulus
http://noctis-parvulus.forummotion.com/

Noctis Parvulus - az oldal staffjának könyvtervezetén alapuló rpg oldal. Egy világ, ahol mindent körülölel a mágia. A világot a sötétség gyermekei, a vámpírok uralják osztozva a hatalmon a lamiákkal, azaz a boszorkányokkal. Lépj be világunkba és légy részese a varázslatnak!

Noctis Parvulus
Criminal Minds - Gyilkos Elmék
http://criminal-minds.hungarianforum.com/

Criminal Minds fórum alapú szerepjáték. Újonnan indult Gyilkos elmék témájú fórum alapú szerepjátékos oldal játékos kedvű, izgalmas kalandokra kapható embereket keres! Szereted a sorozatot? Szívesen bújnál kedvenc profilozóid bőrébe? Akkor ne habozz, nézz be hozzánk és regisztrálj! Fórumunkon igényelheted a sorozatból jól ismert karaktereket, de akár saját karaktert is készíthetsz mellyel megfelelő létszámú, saját csapatot is indíthatsz. Ha szeretnél részese lenni a bűntények borzalmainak, az üldözés izgalmainak és a megoldott ügyek örömének, akkor jelentkezz! Izgalmas kalandok sora várakozik rád! Fórumunkon segítőkész adminisztrátori csapat várja kérdéseidet, kéréseidet és ha szükséges segít az elindulásban! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Criminal Minds - Gyilkos Elmék
Civitat.net
http://www.civitat.net/

A Civitat egy online térképen (2 dimenzió, 3 dimenzió) játszható online stratégiai játék. Egyenlőre két nép, a latin és a hun közül választhatsz. A latinokat a szervezettség a városaik fejlettsége, a hunokat pedig a haderejük és a zsarnokságuk segíti a győzelemhez. De ne feledd, a zsarnokok eddig mindig elbuktak, így a Civitaton sem biztos, hogy a nyers erő győz. Légy taktikus, jó stratéga és diplomata ha kell, hogy Tied lehessen a győzelem.

Civitat.net
Thyalie - Online Szerpejáték
http://www.thyalie.hu/

Thyalie, az új online szerepjáték téged is vár. Barátok, kalandok, remekbe szabott történetek és persze rengeteg ajándék, és mindezért csak játszanod kell és jól érezned magad. Thyalie szigetén önfeledt szórakozásban lesz részed, nem kell mást tenned mint ingyen regisztrálnod egy karaktert a www.thyalie.hu címen. Játékunkban eddig még nem látott módon ötvöztük a karakterépítés számmisztikáját és a szöveges szerepjáték örömét. 3 faj, 19 foglalkozás, 100 tárgy, 150 fórum szoba, és rengeteg barát.

Thyalie - Online Szerpejáték
Sweet Poison
http://sweetpoison.hungarianforum.net/

Mystic Fallst is elérte a gonosz. Démonok és angyalok, vadászok tarkítják a kisváros amúgy sem szokványos életét. Időről időre felbukkanhatnak a Winchester fiúk is. A városka lakói jobb ha felkészülnek, hamarosan elszabadul a pokol..... Tombol a láthatatlan háború, de ki lesz a nyertes? Gyere és csatlakozz!

Sweet Poison
Magyar tekken szerepjáték
http://www.armleg.com/tetekkenrpg

Az első magyar Tekkenes szerepjáték. Akár saját karakterrel is indulhatsz! Ne habozz, csatlakozz!

Magyar tekken szerepjáték
Lux star school - tehetségek iskolája
http://luxstar.gportal.hu

Gondolkoztál már azon, milyen a sztárok világa? A hírnév és csillogás varázsa? Álmodoztál már arról, hogy te is egy vagy közülük? Akkor itt a helyed köztünk, a Lux Star School-ban, a legnagyobb tehetségek és feltörekvő csillagok iskolájában!

Lux star school - tehetségek iskolája
New Indaryl Evolyran
http://evolyran.hungarianforum.net/

Nienath... ez volt az a föld hol időtlen időkkel ezelőtt a tündék, a myrték valamint a mágusok népe kivált az ősi birodalomból, hogy saját földeket hódítson meg, s kezdjen új életet. Azóta már sok sok évszázad telt el, s bizony Nienath földje is megváltozott. Hajdan tündék uralkodtak e föld felett számuk óriási volt s béke volt birodalom szerte. De nem tarthat minden örökké... Miután népének egy része elhagyta Nienath-ot egy darabig még a város s a környező világ is tartotta magát, magasabbnál magasabb tornyok épültek s egy idő múlva az ismert világ központjává vállt Evolyran néven. Evolyran még ezer év múlva is ugyan olyan pompával állt a hatalmas ország középpontjában viszont ez csak a látszat. A városon belül mozgolódások törtek ki, s az árnyak suttogása egy ismeretlen veszélyre figyelmeztetett. Létezett egy város egy testvérváros minek neve Elsgaroth volt. A vigyázók tornya így nevezték. De lassan a sötétség árnyai egyre jobban felemésztették a várost....

New Indaryl Evolyran
Arminas világa fantasy szerepjáték
http://www.gportal.hu/arminas

Fórum alapú fantasy szerepjáték, folyamatosan frissülő, bővülő tartalommal, kiváló társasággal, és izgalmas kalandokkal! Az oldal a M.A.G.U.S szerepjáték rendszerének alapjaira épül, de számos egyéni kezdeményezéssel is büszkélkedhet. Ha szeretnél egy igényes, varázslatos világban kalandozni, ahol a mágia a mindennapi élet része, és fordulatos kalandok, különleges lények várnak, akkor mindenképpen látogass el Arminas-ra!

Arminas világa fantasy szerepjáték
Árnykrónikák
http://arnykronikak.b1.jcink.com/index.php?

Ismerd meg világunkat, gyere játszani, vegyél részt te is az izgalmas küzdelemben: mert a világ már korántsem olyan biztonságos, mint amilyennek régen hittük, a gonosz felütötte fejét és áldozatokat szed. Dúl a háború a vámpírok és a lycantropok között, amely kihat az emberek világára is. Döntsd el melyik oldalra állsz, és légy hű társaidhoz vagy éppen áruld el őket és csatlakozz az ellenfélhez! A választás a te kezedben van, de ne feledd, minden meghozott döntésnek ára van.

Árnykrónikák
World of Warcraft
http://www.worldofwarcraft.com/index.xml

World of Warcraft Community site.

World of Warcraft
Travian - Online stratégiai játék
http://www.travian.hu/

Rómaiak, Germánok, Gallok. A Travian egy böngészővel játszható stratégiai játék, melynek világában akár több ezer játékos, kezdetben egy-egy kis falut irányítva vilaghatalomra tör.

Travian - Online stratégiai játék
Hirdetések
Oldal leírása
szerepjatek.wyw.hu: WYW linkek. Szerepjáték, szerepjátékok. Online szerepjátékok, számítógépes szerepjátékok. Kategorizált Linkgyűjtemény.
Gyűjteményünkben 229 válogatott szerepjátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 229 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 124687