Top 40 legújabb link > Szerepjáték - wyw.hu

Szponzorált linkek
Drakensang Online
https://bajkotamasdrakensang.com

A Drakensang nevű online szerepjáték Duria mesés birodalmába kalauzol el. Lehetsz sárkányharcos, körmágus, vadász de akár törpemester is. A játék részben akció részben pedig stratégiai. Sok érdekes feladat és kihívás vár ebben a remek grafikával megáldott játékban. Szerintem nem csaplak be ha azt mondom, pár érvre lebilincselő ajándékot nyújtok Neked.

Drakensang Online
Harry Potter, varázsakadémia
http://varazsakademia.hu

Sziasztok. Igen, te, te, és te. Unatkozol? Régen szerepjátékoztál, vagy egyáltalán nem, és nem találsz olyan társaságot, akivel szívesen elütnéd az időt? Nem tudod mi az a szerepjáték? Ismeretlenszámodra az frpg? De szereted a fantasy világát és Harry Potter történetét? Vagy nem fogadnak be, mert kezdő vagy, és sose játszottál? Öreg róka vagy már? de nem bánod, hogy ha nem csupa profikkal vagy körülvéve? Akkor ne aggódj, akkor jó helyen jársz. Várunk szeretettel csapatunkba, ahol rád is szükség van hogy igazi varázslatot alkothassunk!

Harry Potter, varázsakadémia
Szerepjátékok gyerekeknek: játékkonyha, orvoslás
https://www.gyerekjatekbolt.com/szerepjatek_180

Webáruházunk kínálatában megtalálod gyermekeid kedvenc szerepjátékait a babázástól a sminkelésen át, a játék konyhai kiegészítőkig. Játék takarítóeszközök, pénztárgép, bolti kiegészítők? Melyik gyermeked kedvenc játéka? Rendeld meg tőlünk és garantáltan nem fog unatkozni. Telefon: Tel.: 06-30/229 12 04 Szállítási költségeinket alacsonyan tartjuk, hogy bárhonnan rendelhess, eljut hozzád!

Szerepjátékok gyerekeknek: játékkonyha, orvoslás
Anwarion középkori szerepjáték
http://www.anwarion.hu

Anwarion egy fantasy, középkori világ, melyben él a mágia, és az intrika is. Gyere csatlakozz hozzánk ebben az RT alapú szerepjátékban - megannyi érdekes karakter és egy sokszínű világ vár rád, olyan, amilyet még biztosan nem láttál sehol máshol!

Anwarion középkori szerepjáték
Anwarion szerepjáték
http://www.anwarionszerepjatek.blogspot.hu

Szeretnénk nektek bemutatni egy új szerepjátékos oldalt: ismerjétek meg Anwariont. Ez egy fantasy-szerű világ, ahol él a mágia és középkori viszonyok uralkodnak. A játék maga egy romos, elhagyatott erődben játszódik, és megannyi kaland várja a vándorokat és a betévedőket; a kúria színes ( és 30 főt számláló) lakóiról nem is beszélve… Gyere, ismerj meg minket, az Anwarion csapata: www.anwarionszerepjatek.blogspot.hu

Anwarion szerepjáték
Galaktika Sci-Fi Magazin
http://galaktika.hu/rolunk/

Galaktika magyar fantasztikus lap, mely 1972-ben indult útjára, majd 1974-ben elnyerte az Európa Legjobb Sci-Fi Magazinja díjat. 1995-ben megszűnt, majd 9 év után 2004-ben indult újra.

Galaktika Sci-Fi Magazin
Szerepjáték Dúria mesés világában
http://bajkotamasdrakensang.com/

Blogom a német Swarzen Auge szerepjátékára épülő Bigpoint szervezésében levő Drakensang Online - 3D eseményeivel, s magával a játékkal foglalkozik. Ez a szerepjáték Dúria világában játszódik, amelyhez részletes térkép is áll a játékosok rendelkezésére. Ahogy a legtöbb szerepjátékra jellemző, úgy erre is, hogy a középpontban maga a Mesélő áll, amely megalkotja az elképzelt világ törvényeit, s a különböző küldetéseknek háttértörténetet szolgáltat. Ez egy online szerepjáték, az online tulajdonságok minden előnyeivel és hátrányaival! A játékban karaktered tartozhat sárkányharcos, íjász, törpemester vagy körmágus kasztjába. Blogom aktív körmágus játékosként írom, tehát a játékkal kapcsolatos tapasztalataim nagyobb részét tulajdonképpen egy vérbeli körmágus szemüvegén keresztül osztom meg :) Cikkeim, szubjektív és objektív elemeket a játékkal kapcsolatosan egyaránt tartalmazhatnak. Ha követed a blogom akkor nem maradsz le semmiről, a Drakensang Online játékkal kapcsolatban.

Szerepjáték Dúria mesés világában
Mentálcsavar Szerepjáték Bolt, Debrecen
http://mentalcsavar.hu/bolt/

Szerepjáték bolt, webshop nem csak Debrecen játékosainak, kalandmestereinek. Goblinjaink folyamatosan karbantartott raktárral fogadják a vásárolni betérő kalandozókat. Kockáktól a könyveken keresztül a hagyományőrző/LIVE szerepjátékos kiegészítőkön át egészen az egyedi szerepjátékos kiegészítőkig találkozhattok nálunk mindennel, ami csak a játékosok szívének kedves lehet. Személyes átvételre van lehetőség Debrecenben - egyeztetés céljából, kérdésekkel keressetek bennünket bátran az alábbi elérhetőségeken: 70/310-8690 vagy mentalcsavar@gmail.com Gyertek, térjetek be hozzánk, nézzetek körül!

Mentálcsavar Szerepjáték Bolt, Debrecen
Bújj a szakács szerepébe és készítsd el a legjobb finomságokat!
http://fozosjatekoklanyoknak.hu/jatek/szerep

Melyik szakácsunkat választod? Dórát? Barbit? Sütit vagy inkább ebédet készítenél? Muffint, kínai fogásokat és ínycsiklandó tortákat tudsz elkészíteni hőseinkkel, és mindezt egyszerűen, persze ha nem sikerül, akkor kezdheted elölről.

Bújj a szakács szerepébe és készítsd el a legjobb finomságokat!
eMaffia.hu - online maffia játék
http://www.emaffia.hu/

Az eMaffia.hu egy online gengszter szerepjáték, ahol egy maffiózó bőrébe bújva kipróbálhatod magad a gengszterek életében. Esténként benézhetsz a helyi Night Klub-ba, vagy az újonnan szerzett verdáddal bejárhatod a környező utcákat, megzsarolva a néhány üzletet, vagy leszámolva néhány ellenséges gengszterrel. Beléphetsz egy erős családba, vagy létrehozhatod saját családod, ahol megmutathatod, hogy kellő kitartással Te lehetsz az eMaffia leghíresebb gengszter fejese. Ne habozz regisztrálj és JÁTSZ Te is, Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő böngészős maffia szerepjátékával.

eMaffia.hu - online maffia játék
Bumblings - a funtasy kártyajáték
http://www.bumblings.net

Mókás karakterek, nagyszerű csaták, egyszerű szabályok és ikonok garantálják a felejthetetlen szórakozást mindenki számára, kortól, nemtől és beszélt nyelvtől függetlenül.

Bumblings - a funtasy kártyajáték
The West: Fedezd fel a vadnyugat izgalmát!
http://www.the-west.hu/

Fedezz fel egy új világot, élj át izgalmas kalandokat és párbajokat a western világában! A The West csak rád vár!

The West: Fedezd fel a vadnyugat izgalmát!
Árnykrónikák
http://arnykronikak.b1.jcink.com/index.php?

Ismerd meg világunkat, gyere játszani, vegyél részt te is az izgalmas küzdelemben: mert a világ már korántsem olyan biztonságos, mint amilyennek régen hittük, a gonosz felütötte fejét és áldozatokat szed. Dúl a háború a vámpírok és a lycantropok között, amely kihat az emberek világára is. Döntsd el melyik oldalra állsz, és légy hű társaidhoz vagy éppen áruld el őket és csatlakozz az ellenfélhez! A választás a te kezedben van, de ne feledd, minden meghozott döntésnek ára van.

Árnykrónikák
Mentálcsavar Szerepjáték Klub
http://www.mentalcsavar.hu

A debreceni Mentálcsavar Szerepjáték Klub 2006 óta folytatja (főleg) szerepjátékokkal kapcsolatos tevékenységét. Azóta számtalan találkozót, versenyt, tábort rendeztünk meg és bonyolítottunk le. Elsődlegesen a MAGUS szerepjáték világával foglalkozunk, de sok egyéb asztali szerepjátékkal volt már dolgunk.

Mentálcsavar Szerepjáték Klub
gazdálkodós, farmos játék
http://kockafarm.hu/

Virtuális gazdálkodás, online farmos játék. Ez egy virtuális világ, ahol minden kocka alakú, még a növények és az állatok is. Engedd szabadjára a fantáziádat, és építsd föl a saját farmodat!

gazdálkodós, farmos játék
Madénia politikai-gazdasági játék
http://madenia.hu

Ez a játék azoknak való, akiket érdekel a politika, a gazdaság, és kíváncsiak arra, hogy hogyan boldogulnának mint politikusok. Akkor jelentkezz, ha szeretsz számolgatni, a költségvetéssel foglalkozni, meg tudsz írni egy beszédet, képes vagy nyilatkozni a sajtóban. Nem árt egy kis kreativitás és fantázia. Itt nincs harc, csak politikai vetélkedés folyik. Ha háborúzni akarsz, keress más játékot.

Madénia politikai-gazdasági játék
Arminas világa fantasy szerepjáték
http://www.gportal.hu/arminas

Fórum alapú fantasy szerepjáték, folyamatosan frissülő, bővülő tartalommal, kiváló társasággal, és izgalmas kalandokkal! Az oldal a M.A.G.U.S szerepjáték rendszerének alapjaira épül, de számos egyéni kezdeményezéssel is büszkélkedhet. Ha szeretnél egy igényes, varázslatos világban kalandozni, ahol a mágia a mindennapi élet része, és fordulatos kalandok, különleges lények várnak, akkor mindenképpen látogass el Arminas-ra!

Arminas világa fantasy szerepjáték
The Last Airbander
http://legendofavatar.hungarianforum.com/

A száz éves háború, ami megosztotta a világot, Ozai legyőzésével véget ért, de még mindig vannak olyanok, akik sanyargatják a világot. Legyél valamelyik elem megszelídítője és tanuld meg uralni azt. Vagy válj harcossá, aki fegyverére hagyatkozik harcai során. A döntés rajtad áll.

The Last Airbander
New Indaryl Evolyran
http://evolyran.hungarianforum.net/

Nienath... ez volt az a föld hol időtlen időkkel ezelőtt a tündék, a myrték valamint a mágusok népe kivált az ősi birodalomból, hogy saját földeket hódítson meg, s kezdjen új életet. Azóta már sok sok évszázad telt el, s bizony Nienath földje is megváltozott. Hajdan tündék uralkodtak e föld felett számuk óriási volt s béke volt birodalom szerte. De nem tarthat minden örökké... Miután népének egy része elhagyta Nienath-ot egy darabig még a város s a környező világ is tartotta magát, magasabbnál magasabb tornyok épültek s egy idő múlva az ismert világ központjává vállt Evolyran néven. Evolyran még ezer év múlva is ugyan olyan pompával állt a hatalmas ország középpontjában viszont ez csak a látszat. A városon belül mozgolódások törtek ki, s az árnyak suttogása egy ismeretlen veszélyre figyelmeztetett. Létezett egy város egy testvérváros minek neve Elsgaroth volt. A vigyázók tornya így nevezték. De lassan a sötétség árnyai egyre jobban felemésztették a várost....

New Indaryl Evolyran
Sharkes & Fidget
http://s5.sfgame.hu

A Shakes & Fidget - A játék egy flash-alapú böngészőjáték. Nem kell hozzá semmilyen szoftvert letöltened, vagy telepítened. A játék ingyenesen játszható, nincsenek benne hirdetések. A Shakes & Fidget - A játék folyamatos fejlesztésének, terméktámogatásának és a kiszolgáló üzemeltetési költségeinek finanszírozása a szabadon játszható design-nak köszönhető. A játék során gombákat vásárolhatsz, amelyek segítik az előrejutásodat. Például, a gombákért cserébe növelheted a naponta vállalható kalandok maximális számát. Most, hogy már megismerkedtél a játék mögötti filozófiával, az útmutató hátralévő részében röviden áttekintjük a játék funkcióit, és kapsz néhány tippet, amelyek megkönnyíthetik dolgodat a hőssé válás rögös útján. Az útmutató természetesen nem garantálja az első helyet a Dicsőség Csarnokában, de segítségedre lehet a csúcsra vezető úton.

Sharkes & Fidget
vPopulus Hungarian
http://www.vpopulus.net/referrer/2720

Egy fantasztikus eRep klón! A játék lényege az hogy van kb 30 fajta nemzet és még több nemzetet is raknak be folyamatosan (attól függ hogy vannak-e játékosai). És segítened kell Magyarországot, hogy nagy és erős legyen és tudjon területeket foglalni. Lehetsz Politikus, Katona segítheted az országod gazdaságát, harcolhatsz a csatáiban, alapíthasz ezredeket, cégeket stb! Gyere hát!

vPopulus Hungarian
Szerepjátékosok.hu - Szerepjátékos Csapatkereső Oldal
http://www.szerepjatekosok.hu

Magyarország Első Szerepjátékos keresőmotorja! Csapatkeresés/létrehozás különféle szempontok szerint (pl. város, rpg, életkor, stb...) Előtörténetek feltöltése és böngészése (képpel), amelyeket a többi felhasználó értékelhet ... Fórum alapú szerepjáték kockadobási lehetőségekkel, amely csak a hozzászólás elküldésekor derül ki és nem lehet megváltoztatni A csapatodnak saját oldal és eseménynaptár, ahová csatlakozhatnak a szerepjátékosok és ahol megszervezheted a következő játékot, vagy csak beszélgethetsz a csapatod tagjaival. Társkereső

Szerepjátékosok.hu - Szerepjátékos Csapatkereső Oldal
Star trek - resumption frpg
http://st-resumption.ucoz.com/

A 25. Században járunk. A nagyhatalmak segítségre szorulnak. A tagok sorra lépnek ki a Federációból egy még a Dominium-nál is veszélyesebb faj miatt. A ránktörők titokban artják kilétüket. Egyenlőre. Az alapítótagok közül, csak az Andóriaiak tartanak ki a szövetség mellett. Nem is kérdéses, hogy az emberiség legnagyobb baráti világa, az Andor. Az idegenek megfélemlítéssel és kis, álcázott, terrorakciókkal kényszerítik a fajokat a szövetség elhagyására és ezzel szépen lassan felbomasztva társadalmunk alapját, a az Egysűlt Bolygóg Federációját. Kétséges, hogy meddig tarthatunk ki. A Vulcan-iak, belharcok miatt előbb kiléptek akiket a Tellariták követték az idegen fenyegetés hatására, majd baráti világok tucatjai hagyták maguk mögött a múltjukat. Összesen, 25 bolygó maradt meg, azok is elszórtan, kisebb-nagyobb csomókban.

Star trek - resumption frpg
Dexternon, feketemágus képző
http://dexternon.darkbb.com/

Mágusok várják, hogy megismerjék a mágiát minden oldalról. Vámpírok jönnek, hogy varázslók legyenek. Vérfarkasok özönlenek, hogy megtanulják megvédeni magukat saját maguktól. Kalandok, veszélyek kihívás - itt megtehetsz bármit, anélkül, hogy a szemedre hányják, hogyan csinálod. Dexternon - izgalmas, leleményes, veszélyes. Bátor vagy? Jelentkezz!

Dexternon, feketemágus képző
North Star FRPG
http://northstar.forumr.net/

Alaszka vadregényes tájain, azon belül is Fairbanks városában két falka feszül egymásnak. Az egyik őslakos itt, a másik betolakodó. A vérre menő játszmát az Őrzők árgus szemei előtt kell megvívniuk. Ki lesz a nyertes? Lesz-e egyáltalán? Ki hullik el, és ki emelkedik fel? Ha elég erőt érzel magadban, hogy csatlakozz, és te is farkasként támogasd az egyik oldalt, vagy Őrzőként a mérleg nyelveként tevékenykedj, akkor várunk szeretettel!

North Star FRPG
ao no exorcist, szerepjáték, frpg, anime
http://aoeku.gettalk.net/

Szerepjátékunk alapját az Ao no Exorcist című anime adja, de az események ezúttal új szálakon futnak, amik a karakterek életét követik. Felvételt nyerve az Igaz Kereszt Akadémiára, próbára teheted magad és barátaid oldalán szállhatsz szembe a "gonosszal". Mert minden emberi szívben laknak démonok. A kérdés csak az, hogy felveszed-e ellenük a harcot vagy közéjük állsz?

ao no exorcist, szerepjáték, frpg, anime
Nation of The Earth Gazdasági Szerepjáték
http://nathionoftheearth.unlimitedforum.com

A Nation of The Earth egy fórum alapú gazdasági stratégiai szerepjáték!Vezes egy mai országút a nagy hatalom felé!Fejleszd országod gazdaságát,háborúz,politizálj! Gyere te is!

Nation of The Earth Gazdasági Szerepjáték
Aliens vs Predator: Szentháromság
http://avptrinity.forumotion.net/

VADÁSZ PRÉDA TÚLÉLŐ - TE MELYIK LESZEL? - 2190-ben járunk. Az emberiség kirajzott az űrbe, és kolonizálta az ismert világegyetem nagy részét. Utazásai során eddig nem találkozott idegen élettel... Egészen mostanáig. És ez könnyen az emberiség végét is jelentheti... - Idegenek, Ragadozó klánok, Tengerészgyalogosok vívják továbbra is a véget nem érő háborút. A döntés a te kezedben van! De akárhogy választasz, a Galaxis jövője a te kezedben van. - Rajtad áll, hogy a világ a xenomorphok, a yautják, vagy az emberek kezére jut-e. Álljatok csapatokba, verődjetek, falkákba, fejlődjetek, érjetek el magasabb szintet. A játékosok egymással is szembeszállhatnak, kipróbálhatják erejüket egymáson, akár tétre, vagy tét nélkül.

Aliens vs Predator: Szentháromság
Metin2Creative
http://www.m2c.hu/

Érezd jól magad és légy tagja egy jó társaságnak! Egy távol-keleti világ tárul fel előtted festői falvaival és nagy benyomást keltő tájaival. Veszélyes csaták előtt állsz! Találd meg az utadat, hogy a harcművészet mesterévé válj, és védd meg az országodat a Metin kövek sötét befolyása elöl. Új vértek, Új fegyverek, Új lehetőségek! Fedezd fel mind!

Metin2Creative
Netmaffia.net - online szerepjáték
http://netmaffia.net

Netmaffia. net egy online böngészőben játszható szerepjáték! Pontosabban MMORPG (azaz Massively Multiplayer Online Role-Playing Game - nagyon sok szereplős online szerepjáték). A játék lényege, hogy te legyél a legerősebb maffiózó ebben a kis világban! A játék ingyenes, bárki játszhatja, de csak saját felelőségre! A játék függőséget okozhat:))). Gyere és próbáld ki magad erőben, tudásban melynek fejlődésére lehetőség van iskolákban, tartozz bandához, de egyedül is megmutathatod hogy leltárad arzenáljából ki is az igazi főnök a maffia világában. A játékhoz több helyszin, többféle vásárlási lehetőség van és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően új extra játék lehetőségeket kinálunk. Játsz velünk te is:)

Netmaffia.net - online szerepjáték
Shadowrun és más szerepjáték, fantasy figurák
http://fantasmania.hu/pc-konzol-jatek-figura-c-106.html

Jó kidolgozású Shadowrun gyűjtői figurák, más fantasy, sci-fi figurák és már nem forgalmazott retro játékok, akciófigurák találhatóak kínálatunkban. Klasszikus fantasy-k (Conan, Gyűrűk Ura, Robin Hood) figura kiadásai gyűjtői kidolgozással, szerepjáték figurák (Ultima Online) és más Mozi, Képregény alapú figurák, játékok nagy kínálatával várjuk. Személyes átvétel Budapesten vagy Postázás Országosan (kérésre akár utánvéttel is). Tekintse meg online áruházunkat, kínálatunkban nem fog csalódni; kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal!

Shadowrun és más szerepjáték, fantasy figurák
Vallheroes Szerepjáték
http://vallheroes.hu/register.php?ref=2592

Szeretnél szörnyekkel vagy más játékosokkal megküzdeni? Saját szörnyeidet tanítani, harcba küldeni, vagy hasdsereget készíteni belőlük? Esetleg kereskedőként élni? Vagy netalán lopni, rabolni? Karaktered képességeit növelni, lehet akár varázsló, harcos, barbár, tolvaj vagy kézműves? Saját klánt szeretnél alapítani amivel a legnagyobb dicsőséget vívhatod ki magadnak a játékosok között? Akkor itt a lehetőség hogy összemérd tudásodat a többi játékossal, a Vallheroes ingyenes kalandjáték ban

Vallheroes Szerepjáték
Madness szerepjáték
http://madness.onlineszerepjatek.hu/

A Madness szerepjáték, egy teljesen ingyen, online játszható, szöveg orientált szerepjáték!

Madness szerepjáték
Tendaji Mágusképző
http://www.roxalapitok.atw.hu/

A Tendaji egy chat alapú, Harry Potter világában játszódó szerepjáték: Egy szokatlan varázslóiskola Afrika szívében, ahova várunk minden varázslót és boszorkányt, aki úgy érzi van még mit tanulnia a varázslás művészetéről. Ebben az iskolában a diákok felfedezhetik a mágia eddig ismeretlen területeit a mentoruk segítségével, különböző egyedi szakkörökre járhatnak, és diákcsoportokon belül harcolhatnak játékosan az iskola területrészei felett.

Tendaji Mágusképző
Lux star school - tehetségek iskolája
http://luxstar.gportal.hu

Gondolkoztál már azon, milyen a sztárok világa? A hírnév és csillogás varázsa? Álmodoztál már arról, hogy te is egy vagy közülük? Akkor itt a helyed köztünk, a Lux Star School-ban, a legnagyobb tehetségek és feltörekvő csillagok iskolájában!

Lux star school - tehetségek iskolája
Csillagtorony tábor
http://www.csillagtorony.hu

Kedves leendő táborozó! Középkorban játszódó könyvet olvasva vagy filmet nézve esetleg benned is felvetődött néha a gondolat, a főhős nem jól oldotta meg a problémákat. Lehet, elgondolkodtál, vajon hogyan alakult volna a történet. Ez a tábor erről szól. Három hétig harminc gyerek egy kitalált középkori ország lakóinak mindennapi életét éli. Lehetsz varázsló, lovag, kereskedő, vagy bármi más. Munkálkodhatsz magányosan vagy társaiddal szövetségben, titokban vagy büszkén kiállva a nép elé. A lehetőségek tárháza végtelen. Korosztály: 10 éves kortól 16 éves korig Helyszín: Vaspör-Velence Időpont: 2011.07.31 - 2011.08.21 (21 éjszaka) Ár: Három hét 85.000 Kettő hét 55.000 Egy hét 30.000 Email: csillagtorony@gmail.com További információ a honlapunkon vagy telefonon: 06-20-48-30-732 Gulyás Péter

Csillagtorony tábor
Magyar tekken szerepjáték
http://www.armleg.com/tetekkenrpg

Az első magyar Tekkenes szerepjáték. Akár saját karakterrel is indulhatsz! Ne habozz, csatlakozz!

Magyar tekken szerepjáték
Brave new world
http://bravenewworld.hungarianforum.net/

Fórumunk J.R. Ward és Kresley Cole érzéki világát ötvözi FRPG formában. A már trendnek számító vámpírok és lykae/vérfarkasok-hoz csatlakoznak általunk kitalált lények/fajok is. Egy vadonatúj, folyamatosan fejlődő oldalra csöppenhet a látogató: Egy merész, új világba.

Brave new world
Fantáziatábor - Naszin Nadil
http://naszinnadil.blog.com

Évszázadokkal ezelőtt a tündék elhagyták e tájat, a földek megmunkálatlanul maradtak, a falak kihűltek és por lepte be az egykor élettel teli városokat. Izzítsa be a vasat a kovács, ragadjon kardot a palotaőr, uralkodjon méltó király országunk felett, legyen hangos a főtér a nép zajától. Élesszük újra az elhamvadt tüzet! Jöhetsz bárhonnan: törpök bányáiból, tündék erdejéből, emberek falvaiból; gyógyíthatsz az ispotályban, őrködhetsz az álmok felett, lepaktálhatsz démonokkal, annak, hogy mivé válsz, csak a fantáziád szabhat határt. A tábor időpontja: 2011. július 3 – 23. (21 nap) A tábor helyszíne: Napsugár Innovációs Központ, 7478 Bárdudvarnok – Bánya, Piszi-völgy Ára: 65.000 Ft (teljes ellátással: szállás, napi háromszori étkezés) Jelentkezési határidő: 2011. május 15. Jelentkezés: telefonon (06 70/ 408 89 77) vagy e-mailben (naszinn@gmail.com)

Fantáziatábor - Naszin Nadil
Supernatural - Odaát Szerepjáték
http://supernatural-rpg.gportal.hu

Supernatural - Odaát Szerepjáték. Gyere és játssz a sorozatbeli karakterekkel, vagy alkosd meg sajátodat! Légy vámpír, démon, vérfarkas, boszorkány, vagy vadássz rájuk! Gyere és csatlakozz csapatunkhoz!

Supernatural - Odaát Szerepjáték
Hirdetések
Oldal leírása
szerepjatek.wyw.hu: WYW linkek. Szerepjáték, szerepjátékok. Online szerepjátékok, számítógépes szerepjátékok. Kategorizált Linkgyűjtemény.
Gyűjteményünkben 229 válogatott szerepjátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 229 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 124687