Szerepjátékok > Szerepjáték - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szerepjátékok > 29 weboldal. Kategória leírása: Szerepjátékok.
Szponzorált linkek
Sárkánytűz.hu
http://www.sarkanytuz.hu/index.php

Sárkánytűz hobbi játék, szerepjátékok, fantasy.

Sárkánytűz.hu
Dungeon - A Gyűrűk Ura szerepjáték
http://www.dungeon.hu/?c=152&k=4

Az alapkönyv megjelent magyar nyelven, hasonlóan néhány kiegészítőjével együtt, így azok is lehetőséget kapnak a játékhoz akik nem beszélnek idegen nyelvet. A szabályrendszer a Decipher saját fejlesztése (CODA)...

Dungeon - A Gyűrűk Ura szerepjáték
A Gyűrűk Ura - A Gyűrű háborúja
http://gyurukura.suddenlaunch3.com/

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű háborúja.

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű háborúja
Túlélők Földje - Levelezős szerepjáték
http://www.beholder.hu/?m=tf&cikk=1

A Túlélők Földje az első magyar nyelvű levelezős szerepjáték, amely 1992 júniusában indult, és azóta már sok ezren kalandoztak a tűzvihart túlélt félszigeten. A korral haladva a TF már játszható interneten keresztül is.

Túlélők Földje - Levelezős szerepjáték
Dűne Világa
http://dunelight.suddenlaunch3.com/

Az első Dűne világban játszódó fórum alapú szerepjáték.

Dűne Világa
Requiem Szerepjáték
http://requiem.rpg.hu/

quiem Szerepjáték, RPG - Beneficium kiadó.

Requiem Szerepjáték
Hatalom és Mágia Hősei szerepjáték
http://heroesrpg.suddenlaunch3.com/

Köszöntünk, idegen. Ha kedves az életed, fedd fel a kiléted vagy állj közénk!

Hatalom és Mágia Hősei szerepjáték
Fagyott Világ LARP honlapja
http://www.fagyottvilag.hu

Évente egyszer a Legendák életre kelnek, ezen a napon Fagyottá lesz a Világ. Évente egyszer a Legenda Te magad vagy. Csatlakozz Te is! Éld át a kalandot! Légy Te a Legenda! Fagyott Vilag LARP 2011. február 12., szombat 9.00 Pilisszentkereszt, Somhegy Az ötödik éve megrendezett Fagyott Világ élő szerepjáték honlapja. Szabálykönyv, csapatleírások, általánis információ, archívum. Jelentkezés.

Fagyott Világ LARP honlapja
Fantáziatábor - Naszin Nadil
http://naszinnadil.blog.com

Évszázadokkal ezelőtt a tündék elhagyták e tájat, a földek megmunkálatlanul maradtak, a falak kihűltek és por lepte be az egykor élettel teli városokat. Izzítsa be a vasat a kovács, ragadjon kardot a palotaőr, uralkodjon méltó király országunk felett, legyen hangos a főtér a nép zajától. Élesszük újra az elhamvadt tüzet! Jöhetsz bárhonnan: törpök bányáiból, tündék erdejéből, emberek falvaiból; gyógyíthatsz az ispotályban, őrködhetsz az álmok felett, lepaktálhatsz démonokkal, annak, hogy mivé válsz, csak a fantáziád szabhat határt. A tábor időpontja: 2011. július 3 – 23. (21 nap) A tábor helyszíne: Napsugár Innovációs Központ, 7478 Bárdudvarnok – Bánya, Piszi-völgy Ára: 65.000 Ft (teljes ellátással: szállás, napi háromszori étkezés) Jelentkezési határidő: 2011. május 15. Jelentkezés: telefonon (06 70/ 408 89 77) vagy e-mailben (naszinn@gmail.com)

Fantáziatábor - Naszin Nadil
Anime szerepjáték - G-Portál
http://gportal.hu/portal/anime-szerepjatek/

Anime szerepjáték - G-Portál.

Anime szerepjáték - G-Portál
New Orleans-i éjszakák
http://neworleans.forumf.biz

Napjaink New Orleansában jársz éppen kedves ismeretlen. Légy hát üdvözölve! A világ sodródik a maga medrében, de több van a Hold rejtélyes fénye alatt, mint azt az emberek akár csak sejteni vélnék. A Nap fényében nem csak emberek járják a fülledt utcákat, hanem bizony valaha félve tisztelt, s mára feledésbe és tankönyvek lapjaira száműzött isteni lények is. Az éjszaka leszálltával a város ragadozók és vadászaik küzdőterévé válik, ahol a játék tétje túlon túl nagy ahhoz, hogy a megadás lehetőség lehessen. A vadász dolga, hogy megölje a démont, és megvédje a lelkeket. A hatalmasok harca ez az éj sötét leple alatt. Van ki kegyetlenül elvesz, és nem is érinti meg tettének borzalmas súlya, s van ki éjszakáról-éjszakára üldözi a démonokat és védelmezi a lelkeket, akiknek még csak fogalmuk sincsen létezésükről. Harc dúl az éjszakában! Gyere, és döntsd el, hogy ki mellé állsz!

New Orleans-i éjszakák
Csillagtorony tábor
http://www.csillagtorony.hu

Kedves leendő táborozó! Középkorban játszódó könyvet olvasva vagy filmet nézve esetleg benned is felvetődött néha a gondolat, a főhős nem jól oldotta meg a problémákat. Lehet, elgondolkodtál, vajon hogyan alakult volna a történet. Ez a tábor erről szól. Három hétig harminc gyerek egy kitalált középkori ország lakóinak mindennapi életét éli. Lehetsz varázsló, lovag, kereskedő, vagy bármi más. Munkálkodhatsz magányosan vagy társaiddal szövetségben, titokban vagy büszkén kiállva a nép elé. A lehetőségek tárháza végtelen. Korosztály: 10 éves kortól 16 éves korig Helyszín: Vaspör-Velence Időpont: 2011.07.31 - 2011.08.21 (21 éjszaka) Ár: Három hét 85.000 Kettő hét 55.000 Egy hét 30.000 Email: csillagtorony@gmail.com További információ a honlapunkon vagy telefonon: 06-20-48-30-732 Gulyás Péter

Csillagtorony tábor
X-menhely - Mutáns szerepjáték
http://x-men.editboard.com/

X-menhely - Mutáns szerepjáték megannyi történet alapján! Ha a másik világ kirekesztett, itt szívesen fogadnak!

X-menhely - Mutáns szerepjáték
Nation of The Earth Gazdasági Szerepjáték
http://nathionoftheearth.unlimitedforum.com

A Nation of The Earth egy fórum alapú gazdasági stratégiai szerepjáték!Vezes egy mai országút a nagy hatalom felé!Fejleszd országod gazdaságát,háborúz,politizálj! Gyere te is!

Nation of The Earth Gazdasági Szerepjáték
Criminal Minds - Gyilkos Elmék
http://criminal-minds.hungarianforum.com/

Criminal Minds fórum alapú szerepjáték. Újonnan indult Gyilkos elmék témájú fórum alapú szerepjátékos oldal játékos kedvű, izgalmas kalandokra kapható embereket keres! Szereted a sorozatot? Szívesen bújnál kedvenc profilozóid bőrébe? Akkor ne habozz, nézz be hozzánk és regisztrálj! Fórumunkon igényelheted a sorozatból jól ismert karaktereket, de akár saját karaktert is készíthetsz mellyel megfelelő létszámú, saját csapatot is indíthatsz. Ha szeretnél részese lenni a bűntények borzalmainak, az üldözés izgalmainak és a megoldott ügyek örömének, akkor jelentkezz! Izgalmas kalandok sora várakozik rád! Fórumunkon segítőkész adminisztrátori csapat várja kérdéseidet, kéréseidet és ha szükséges segít az elindulásban! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Criminal Minds - Gyilkos Elmék
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
szerepjatek.wyw.hu: WYW linkek. Szerepjáték, szerepjátékok. Online szerepjátékok, számítógépes szerepjátékok. Kategorizált Linkgyűjtemény.
Gyűjteményünkben 229 válogatott szerepjátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 229 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 124687