RPG, fantasy, stratégia - Fórumok > Szerepjáték - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: RPG, fantasy, stratégia - Fórumok > 13 weboldal. Kategória leírása: RPG - Szerepjáték, fantasy, stratégia - Fórumok
Szponzorált linkek
RPG Fóruma
http://forum.rpg.hu/

Játékok, képregények, általános Fórumok, szerepjátékos fórumok, World of Darkness, kártyák (CCG/TCG) és társai, táblás és társasjátékok...

RPG Fóruma
Dungeon - Fórum
http://www.dungeon.hu/?a=forum&k=4

Szerepjáték Fórum - Dungeon.

Dungeon - Fórum
Archer - Fórum
http://www.archer.hu/

Füri Sebestyén (Archer)honlapja.

Archer - Fórum
Nuaspir City
http://nuaspir.atw.hu/

Fórum alapú szerepjáték, mely egy olyan alternatív jövőt tár elénk ami nincs is olyan messze, de még is, talán sosem fog megvalósulni. Lehetőség nyílik számos mesélésre, és egyedi játékra, és a misztikumban sincs hiány. Szívesen látunk mindenkit!

Nuaspir City
Noctis Parvulus
http://noctis-parvulus.forummotion.com/

Noctis Parvulus - az oldal staffjának könyvtervezetén alapuló rpg oldal. Egy világ, ahol mindent körülölel a mágia. A világot a sötétség gyermekei, a vámpírok uralják osztozva a hatalmon a lamiákkal, azaz a boszorkányokkal. Lépj be világunkba és légy részese a varázslatnak!

Noctis Parvulus
Sweet Poison
http://sweetpoison.hungarianforum.net/

Mystic Fallst is elérte a gonosz. Démonok és angyalok, vadászok tarkítják a kisváros amúgy sem szokványos életét. Időről időre felbukkanhatnak a Winchester fiúk is. A városka lakói jobb ha felkészülnek, hamarosan elszabadul a pokol..... Tombol a láthatatlan háború, de ki lesz a nyertes? Gyere és csatlakozz!

Sweet Poison
Brave new world
http://bravenewworld.hungarianforum.net/

Fórumunk J.R. Ward és Kresley Cole érzéki világát ötvözi FRPG formában. A már trendnek számító vámpírok és lykae/vérfarkasok-hoz csatlakoznak általunk kitalált lények/fajok is. Egy vadonatúj, folyamatosan fejlődő oldalra csöppenhet a látogató: Egy merész, új világba.

Brave new world
Wanderer
http://goldsoft.uw.hu

Szöveges RPG, nyitott világ, teljes szabadság, diablo szerű tárgygenerálás, kovácsolás, cselekedeidtől változó jellem.

Wanderer
Beholder Fantasy - Fóruma
http://www.beholder.hu/?m=sr&in=forum.php

Törzsasztal, RPG, Kártya, Számítógép, Sárkányölő, Kalandok Földje...

Beholder Fantasy - Fóruma
Star trek - resumption frpg
http://st-resumption.ucoz.com/

A 25. Században járunk. A nagyhatalmak segítségre szorulnak. A tagok sorra lépnek ki a Federációból egy még a Dominium-nál is veszélyesebb faj miatt. A ránktörők titokban artják kilétüket. Egyenlőre. Az alapítótagok közül, csak az Andóriaiak tartanak ki a szövetség mellett. Nem is kérdéses, hogy az emberiség legnagyobb baráti világa, az Andor. Az idegenek megfélemlítéssel és kis, álcázott, terrorakciókkal kényszerítik a fajokat a szövetség elhagyására és ezzel szépen lassan felbomasztva társadalmunk alapját, a az Egysűlt Bolygóg Federációját. Kétséges, hogy meddig tarthatunk ki. A Vulcan-iak, belharcok miatt előbb kiléptek akiket a Tellariták követték az idegen fenyegetés hatására, majd baráti világok tucatjai hagyták maguk mögött a múltjukat. Összesen, 25 bolygó maradt meg, azok is elszórtan, kisebb-nagyobb csomókban.

Star trek - resumption frpg
Index Fórum - World of Darkness
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9127898&la=46677269

Index Fórum - World of Darkness

Index Fórum - World of Darkness
Salonir - Az istenek korában
http://www.salonirszerep.proboards.com

Lépj be te is Salonir világába! Légy a gonosz, illetve a jó oldalán. Megküzdhetsz Choor nagyúrral, vagy szolgálhatod őt... esetleg Anamúr istennő lenne az, kit a szíved választott? A sorsod a te kezedben van.

Salonir - Az istenek korában
Criminal Minds FRPG
http://cmfrpg.atw.hu

Ha szívesen bújnál kedvenc profilozóid bőrébe, vagy saját magad által készített karakterrel szeretnél a bűnözők nyomába eredni, akkor ez az oldal neked szól! Nézz körül, regisztrálj, légy részese a kalandoknak, a bűnüldözés izgalmának. Rakd össze a nyomokat és kapd el a gaztevőt!

Criminal Minds FRPG
Hirdetések
Oldal leírása
szerepjatek.wyw.hu: WYW linkek. Szerepjáték, szerepjátékok. Online szerepjátékok, számítógépes szerepjátékok. Kategorizált Linkgyűjtemény.
Gyűjteményünkben 229 válogatott szerepjátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 229 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 124687