Klubok, társaságok, klánok > Szerepjáték - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Klubok, társaságok, klánok > 7 weboldal. Kategória leírása: Klubok, társaságok, klánok.
Szponzorált linkek
Dungeon - Szerepjáték Szaküzlet és Klub
http://www.dungeon.hu/

Dungeon - Szerepjáték Szaküzlet és Klub.

Dungeon - Szerepjáték Szaküzlet és Klub
Gólem Művek
http://golemmuvek.hu/

A Gólem Művek igényes és színvonalas kávézó a kávézni vágyóknak, klub a szerepjátékok, társasjátékok és a kártyajátékok kedvelőinek, bolt és találkozóhely a figurás játékosok számára. Makettező, figurás játékos vagy anime rajongó vagy? Szeretnéd megtanulni, hogyan kell makett figurákat kifesteni? Ha vettél magadnak egy figurát, makettet, de nem tudod, hogy hogyan kezdj hozzá, gyere el a festő iskolánkba! Legyen szó filmnézésről, beszélgetésről, társasjátékozásról vagy csendes olvasgatásról, mindenkit szeretettel várunk, aki egyedül vagy baráti társaságával eltöltene egy kellemes délutánt nálunk. Kávézónk választéka egyszerre igyekszik kielégíteni a minőségi igényeket, miközben végig baráti marad az árak tekintetében. Az olasz Lucaffe termékei még a legkényesebb ízlésnek is megfelelnek. A forró csokoládé szerelmeseinek a Choc-o-lait és a Cioconatte csokijai nyújtanak feledhetetlen élményt.

Gólem Művek
Mentálcsavar Szerepjáték Klub
http://www.mentalcsavar.hu

A debreceni Mentálcsavar Szerepjáték Klub 2006 óta folytatja (főleg) szerepjátékokkal kapcsolatos tevékenységét. Azóta számtalan találkozót, versenyt, tábort rendeztünk meg és bonyolítottunk le. Elsődlegesen a MAGUS szerepjáték világával foglalkozunk, de sok egyéb asztali szerepjátékkal volt már dolgunk.

Mentálcsavar Szerepjáték Klub
Tücsök Bajnokai Szerepjáték Klub
http://tucsokbajnokai.atw.hu/

Tücsök Bajnokai Szerepjáték Klub honlapja.

Tücsök Bajnokai Szerepjáték Klub
Perfugium szerepjáték Klub - Szentendre
http://perfugium.fw.hu/

Főkép m.a.g.u.s., Vampire, Warhammer kerülnek terítékre, de olykor egy kis Shadowrun és Star Wars is befut szerény menedékünkbe.

Perfugium szerepjáték Klub - Szentendre
Kanizsai Főnix Szerepjátékos Klub
http://www.fkszk.atw.hu/

Kanizsai Főnix Szerepjátékos Klub.

Kanizsai Főnix Szerepjátékos Klub
Magyarok az Entropia Univerzumban
http://magyarentropia.extra.hu/news.php

Közösségi oldal az Entropia Universe MMORPG magyar játékosainak. Hírek, leírások, fórum és segédletek a játékban való eligazodáshoz.

Magyarok az Entropia Univerzumban
Hirdetések
Oldal leírása
szerepjatek.wyw.hu: WYW linkek. Szerepjáték, szerepjátékok. Online szerepjátékok, számítógépes szerepjátékok. Kategorizált Linkgyűjtemény.
Gyűjteményünkben 229 válogatott szerepjátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 229 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 124687