Amatőr kezdeményezések > Szerepjáték - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Amatőr kezdeményezések > 8 weboldal. Kategória leírása: Amatőr kezdeményezések.
Szponzorált linkek
Általános szerepjáték bármilyen helyszínre
http://iksz.hu/

IKSZ - Az Igen könnyű szerepjáték arra az igényre alapul, hogy nincs Magyarországon olyan szerepjáték, amely egyszerre jó és egyszerű. Ezért határoztuk el, hogy magunk írunk játékot.

Általános szerepjáték bármilyen helyszínre
A Boulderonok kora
http://boulderon.forumotion.net

Online, fórum alapú szerepjáték. Gyere és játsz velünk! Kezdõ vagy, vagy profi, egy biztos: megtalálod a számításaid a Boulderonok korában! Kaland, pirvát és csoportos játék, live és passzív játékmód, karrierlehetõség, és egy egyedülálló titok felfedezése spontán játékvitellel és sok izgalmas meglepetéssel!

A Boulderonok kora
Supernatural - Odaát Szerepjáték
http://supernatural-rpg.gportal.hu

Supernatural - Odaát Szerepjáték. Gyere és játssz a sorozatbeli karakterekkel, vagy alkosd meg sajátodat! Légy vámpír, démon, vérfarkas, boszorkány, vagy vadássz rájuk! Gyere és csatlakozz csapatunkhoz!

Supernatural - Odaát Szerepjáték
Aliens vs Predator: Szentháromság
http://avptrinity.forumotion.net/

VADÁSZ PRÉDA TÚLÉLŐ - TE MELYIK LESZEL? - 2190-ben járunk. Az emberiség kirajzott az űrbe, és kolonizálta az ismert világegyetem nagy részét. Utazásai során eddig nem találkozott idegen élettel... Egészen mostanáig. És ez könnyen az emberiség végét is jelentheti... - Idegenek, Ragadozó klánok, Tengerészgyalogosok vívják továbbra is a véget nem érő háborút. A döntés a te kezedben van! De akárhogy választasz, a Galaxis jövője a te kezedben van. - Rajtad áll, hogy a világ a xenomorphok, a yautják, vagy az emberek kezére jut-e. Álljatok csapatokba, verődjetek, falkákba, fejlődjetek, érjetek el magasabb szintet. A játékosok egymással is szembeszállhatnak, kipróbálhatják erejüket egymáson, akár tétre, vagy tét nélkül.

Aliens vs Predator: Szentháromság
Doom RPG
http://altavaras.proboards.com/

Egy fórumos szerepjáték. De nem akármilyen! Eleinte furcsának tarthatod, de amint játékossá válsz, megszokod. 2100-t írhatunk, körülbelül, de érdekes módon a hadi technológia és fegyverek fejlődése 1945 után teljesen leállt. Mindenféle űrhajókkal utaznak a bolygók között és számítógépeket alkalmanzak az orvostudományban és az emberek szórakoztatásában, de érdekes módon a katonák olyanok mintha egy 2. Világháborús lövöldözős játékból szedték volna ki őket. A Mars 2 holdján, a Phobos-n és Deimos-n a tudósok teleportációs kísérleteket végeztek hogy űrhajók nélkül lehessen a 2 bolygó között szállítani. De a teleport kapukból az emberek egyáltalán nem vagy csak vérengző zombiként tértek vissza, és magukkal hozták a pokolból a Démonokat. A többit megtudod, ha az oldalt meglátogatod...

Doom RPG
The Last Airbander
http://legendofavatar.hungarianforum.com/

A száz éves háború, ami megosztotta a világot, Ozai legyőzésével véget ért, de még mindig vannak olyanok, akik sanyargatják a világot. Legyél valamelyik elem megszelídítője és tanuld meg uralni azt. Vagy válj harcossá, aki fegyverére hagyatkozik harcai során. A döntés rajtad áll.

The Last Airbander
X - RPG
http://x-rpg.atw.hu/

Ennek az oldalnak a fejlesztői nem kevesebbet tűztek ki maguk elé, minthogy megalkossanak egy szerepjátékot. A szerepjátékot én és néhány barátom készítettük és készítjük még most is.

X - RPG
Gibleon szerepjáték
http://www.gportal.hu/portal/gibleon/

Szabályok, karakter készítése...

Gibleon szerepjáték
Hirdetések
Oldal leírása
szerepjatek.wyw.hu: WYW linkek. Szerepjáték, szerepjátékok. Online szerepjátékok, számítógépes szerepjátékok. Kategorizált Linkgyűjtemény.
Gyűjteményünkben 229 válogatott szerepjátékok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 229 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 124687